Kosteusmittaukset Jyväskylässä, Laukaalla ja koko Keski-Suomessa

Kosteus on rakennusten ja pientalojen rakenteissa piilevä riskitekijä, joka voi aiheuttaa rakennukselle pahoja vaurioita ja siellä asuville tai toimiville henkilöille merkittäviä terveyshaittoja. Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy suorittaa kosteusmittaukset ja hometutkimukset vuosien kokemuksella Keski-Suomessa, mm. Äänekoskella, Jyväskylässä, Konnevedellä, Muuramessa ja Laukaalla.

Kosteusmittaukset alan nykyaikaisimmilla laitteistoilla

Kosteustutkimuksissa luotamme vuosien aikana kehittyneeseen asiantuntijuuteen erilaista mahdollisista kosteusvaurioista sekä nykyaikaiseen kosteusmittauslaitteistoon, jonka avulla on mahdollista havaita pienetkin kohonneet kosteusarvot. Kosteusmittauksen suorittaminen on erityisen tärkeää vesivahingon jälkeen, mutta sitä suositellaan tehtäväksi aina, kun halutaan varmistua rakenteissa piilevistä kosteusongelmista.

Tilaa kosteusmittaus jo tänään

Jos epäilet kodissasi tai omistamassasi kiinteistössä piilevän kosteusvaurion, älä aikaile vaan tilaa heti kosteusmittaus. Yritykseltämme saat myös lämpökuvaukset ja kattavat kuntotarkastukset koko Keski-Suomen alueelle. Ota yhteyttä - Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy on alansa palveleva

Yhteydenottolomake