Energiatodistukset Jyväskylässä, Äänekoskella ja Muuramessa sekä Keski-Suomessa

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy on energiatodistusten pätevöitetty laatija vuosien kokemuksella. Yritykseltämme saat energiatodistukset uudisrakennuksiin sekä myös jo olemassa oleviin kiinteistöihin. Energiatodistusta tarvitaan nykyään suurten rakennusten tai vuoden 1980 jälkeen rakennettujen pientalojen myynti- ja vuokraustilanteissa - ja tulevaisuudessa myös sitä vanhemmissa taloissa. Toimialuettamme on koko Keski-Suomi, mm. Jyväskylä, Muurame, Konnevesi, Laukaa ja Äänekoski.

Energiatodistus kertoo kiinteistön energiataloudellisuuden

Energiatodistusta laadittaessa selvitetään kiinteistön energiatehokkuus. Todistuksesta hyötyä on asunnon osto- ja myyntitilanteessa kuin myös silloin, kun halutaan yleisesti lisätietoa kiinteistön energiataloudellisuudesta. Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy:n henkilöstö omaa energiatodistuksen laatijan pätevyyden. Ota yhteyttä ja kysy lisää energiatodistuksista!

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy
Alasentie 26
41180 VEHNIÄ

Y-tunnus: 1588087-2
Puh: 0400-546559

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha