Energiatodistukset Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy on energiatodistusten pätevöitetty laatija, joka palvelee vuosien kokemuksella Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Laadimme energiatodistuksia esimerkiksi omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Todistuksesta on hyötyä paitsi asunnon osto- ja myyntitilanteessa myös silloin, kun halutaan yleisesti lisätietoa kiinteistön energiataloudellisuudesta.

Ota yhteyttä!

Todistukset uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin

Yritykseltämme saat energiatodistukset uudisrakennuksiin sekä myös jo olemassa oleviin kiinteistöihin. Energiatodistusta tarvitaan nykyään suurten rakennusten tai vuoden 1980 jälkeen rakennettujen pientalojen myynti- ja vuokraustilanteissa – ja tulevaisuudessa myös sitä vanhemmissa taloissa. Todistuksen hankinnasta vastaa kiinteistön omistaja ja se on voimassa 10 vuotta. Energiatodistuksessa rakennus luokitellaan energiatehokkuutensa perusteella luokkaan A–G.

 

Tilaa energiatodistus kokeneelta ja pätevältä tekijältä! Toimialuettamme on koko Keski-Suomi, kuten Jyväskylä, Muurame, Konnevesi, Laukaa ja Äänekoski.

Pyydä lisätietoja

Energiatodistus kertoo kiinteistön energiataloudellisuuden

Energiatodistusta laadittaessa selvitetään kiinteistön energiatehokkuus. Todistuksesta on hyötyä asunnon osto- ja myyntitilanteessa sekä myös silloin, kun halutaan yleisesti lisätietoa kiinteistön energiataloudellisuudesta.

 

Vanhojen, jo olemassa olevien kiinteistöjen energiantodistuksen laadintaan kuuluu aina kohdekäynti. Kohdekäynnin aikana arvioimme rakennuksen ja sen teknisen laitteiston energiateknistä kuntoa ja annamme energiatodistuksen tilaajalle toimenpide-ehdotuksia energiatehokkuuden parantamiseksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää energiatodistuksista!

Katso yhteystietomme tästä

Tilaa energiatodistus pätevältä tekijältä

Energiatodistuksen saa laatia henkilö, jonka pätevyys on todettu ja voimassa, ja joka on rekisteröity Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n energiatodistusten laatijoista ylläpitämään rekisteriin. Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy:n henkilöstöllä on energiatodistuksen laatijalta vaadittava pätevyys.

 

Tilaa energiatodistus jo tänään – ota yhteyttä! Tiesithän, että saat meiltä myös kosteusmittaukset ja lämpökuvaukset ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja