Kosteusmittaukset Jyväskylässä, Laukaalla ja koko Keski-Suomessa

Kosteus on rakennusten ja pientalojen rakenteissa piilevä riskitekijä, joka voi aiheuttaa rakennukselle pahoja vaurioita ja siellä asuville tai toimiville henkilöille merkittäviä terveyshaittoja. Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy suorittaa kosteusmittaukset ja hometutkimukset vuosien kokemuksella Keski-Suomessa, mm. Äänekoskella, Jyväskylässä, Konnevedellä, Muuramessa ja Laukaalla.

Kosteusmittaukset alan nykyaikaisimmilla laitteistoilla

Kosteustutkimuksissa luotamme vuosien aikana kehittyneeseen asiantuntijuuteen erilaista mahdollisista kosteusvaurioista sekä nykyaikaiseen kosteusmittauslaitteistoon, jonka avulla on mahdollista havaita pienetkin kohonneet kosteusarvot. Kosteusmittauksen suorittaminen on erityisen tärkeää vesivahingon jälkeen, mutta sitä suositellaan tehtäväksi aina, kun halutaan varmistua rakenteissa piilevistä kosteusongelmista.

Tilaa kosteusmittaus jo tänään

Jos epäilet kodissasi tai omistamassasi kiinteistössä piilevän kosteusvaurion, älä aikaile vaan tilaa heti kosteusmittaus. Yritykseltämme saat myös lämpökuvaukset ja kattavat kuntotarkastukset koko Keski-Suomen alueelle. Ota yhteyttä - Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy on alansa palveleva

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy
Alasentie 26
41180 VEHNIÄ

Y-tunnus: 1588087-2
Puh: 0400-546559

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha