Kosteusmittaukset ammattitaidolla Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

Kosteus voi vaurioittaa rakennusta ja aiheuttaa vakaviakin terveyshaittoja rakennuksen käyttäjille. Siksi on tärkeää ottaa selvää rakennuksen todellisesta kunnosta. Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy tekee kosteusmittaukset vuosien kokemuksella Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kosteus on rakennusten riskitekijä ja uhka terveydelle

Kosteus on rakennusten ja pientalojen rakenteissa piilevä riskitekijä, joka voi aiheuttaa rakennukselle pahoja vaurioita. Se voi tuoda mukanaan myös merkittäviä terveyshaittoja rakennuksessa asuville, siellä työskenteleville tai aikaa viettäville. Haluatko olla varma, että tiloissasi on terveellistä ja turvallista olla? Ota yhteyttä yrityksemme ammattitaitoiseen henkilökuntaan!

 

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy suorittaa kosteusmittaukset ja hometutkimukset vuosien kokemuksella Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa, kuten Äänekoskella, Konnevedellä, Muuramessa ja Laukaassa.

Katso yhteystietomme

Kosteusmittaukset alan nykyaikaisimmilla laitteistoilla

Kosteustutkimuksissa nojaamme vuosien aikana kehittyneeseen asiantuntijuuteemme erilaista kosteusvaurioista sekä nykyaikaiseen kosteusmittauslaitteistoon. Olemme ehtineet tehdä kosteusmittauksia jo lukuisissa erilaisissa kohteissa, ja laitteistomme avulla on mahdollista havaita vähäisestikin kohonneet kosteusarvot.

 

Kosteusmittauksen tekeminen on erityisen tärkeää vesivahingon jälkeen, mutta sitä suositellaan tehtäväksi aina, kun halutaan varmistua rakenteissa piilevistä kosteusongelmista. Ota selvää rakennuksesi todellisesta kunnosta ja pyydä asiantuntijamme avuksi!

Tilaa kosteusmittaus ammattilaiselta jo tänään

Jos epäilet kodissasi tai omistamassasi kiinteistössä piilevää kosteusvauriota, älä aikaile turhaan! Tilaa sen sijaan kosteusmittaus alan ensiluokkaiselta asiantuntijalta.

 

Tiesithän, että saat yritykseltämme myös lämpökuvaukset ja kattavat kuntotarkastukset koko Keski-Suomen alueelle. Ota yhteyttä – Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy on alansa palveleva osaaja!

Katso yhteystietomme tästä