Lämpökuvaus Jyväskylä, Laukaa ja Äänekoski sekä Keski-Suomi

Lämpökuvaus on tehokas tapa kiinteistön eri rakenteiden ja järjestelmien sekä niissä mahdollisesti piilevien vaurioiden tutkintaan. Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy suorittaa lämpökuvauksia kaikenlaisiin kohteisiin koko Keski-Suomen alueella. Toimialuettamme ovat mm. Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Muurame ja Konnevesi sekä muut paikkakunnat.

Lämpökuvaus on nopea ja vaivaton tutkimusmenetelmä

Lämpökuvauksella voidaan tutkia erittäin nopeasti ja tehokkaasti isojakin pinta-aloja. Se soveltuu esim. rakenteiden sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien kunnon ja toimivuuden selvittämiseen. Myös tietynlaiset kosteusvauriot on mahdollista havaita lämpökuvauksella. Yrityksemme käyttää mittaustöissä nykyaikaista ja erittäin luotettavaa mittauslaitteistoa.

Tilaa lämpökuvaus jo tänään

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy suorittaa lämpökuvauksia asiantuntemuksella ja vuosien kokemuksella. Meiltä saat myös kosteusmittaukset sekä ajantasaiset ja kattavat kuntotarkastukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy
Alasentie 26
41180 VEHNIÄ

Y-tunnus: 1588087-2
Puh: 0400-546559

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha