Kulut kuriin lämpökuvauksella – palvelemme Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy tekee lämpökuvaukset pitkään kokemukseen perustuvalla asiantuntemuksella Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Avullamme selvität helposti ja luotettavasti rakennuksen piilevät vauriot, joista voi koitua sinulle monenlaista harmia. Älä jää pohtimaan kiinteistösi todellista tilaa, vaan kutsu ammattilainen avuksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Piilevät vauriot esiin tehokkaalla menetelmällä

Lämpökuvaus on tehokas tapa kiinteistön eri rakenteiden ja järjestelmien sekä niissä mahdollisesti piilevien vaurioiden tutkimiseen. Haluatko olla varma rakennuksen todellisesta kunnosta?

 

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy suorittaa lämpökuvauksia kaikenlaisiin kohteisiin koko Keski-Suomen alueella. Toimialuettamme ovat muun muassa Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Muurame ja Konnevesi sekä muut alueen paikkakunnat. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso yhteystietomme tästä

Lämpökuvaus on nopea ja vaivaton tutkimusmenetelmä

Lämpökuvauksella voidaan tutkia erittäin nopeasti ja tehokkaasti isojakin pinta-aloja. Menetelmä soveltuu esimerkiksi rakenteiden sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien kunnon ja toimivuuden selvittämiseen. Myös tietynlaiset kosteusvauriot on mahdollista havaita lämpökuvauksella.

 

Yrityksemme käyttää mittaustöissä nykyaikaista ja erittäin luotettavaa mittauslaitteistoa. Saat tutkimuksistamme kirjallisen raportin ja henkilökunnaltamme tietoa siitä, miten vaurioiden kanssa on syytä toimia.

Tilaa lämpökuvaus luotettavalta ammattilaiselta jo tänään!

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy tekee lämpökuvauksia vahvalla asiantuntemuksella ja vuosien kokemuksella. Onko mielessäsi muita rakennuksen kuntoon liittyviä epäilyksiä? Meiltä saat myös esimerkiksi kosteusmittaukset sekä ajantasaiset ja kattavat kuntotarkastukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – kerromme mielellämme lisää!

Yhteystiedot