Rakennusvalvontaa Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Aina kun työmaalta edellytetään rakennuslupa tai viranomaisen valvontaa, on paikalla oltava vastaava mestari. Ilman hyväksyttyä vastaavaa mestaria, töitä rakennustyömaalla ei voida aloittaa. Tarjoamme ammattitaidolla rakennusvalvontaa ja esimerkiksi rakenne- ja korjaussuunnittelua. Toimialuettamme on koko Keski-Suomi, mukaan lukien Jyväskylä, Äänekoski, Muurame, Konnevesi ja Laukaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asiakaslähtöistä rakennusvalvontaa

Rakennusvalvonnassa vastaava työnjohtaja valvoo asiakkaan eli rakennuttavan tahon etuja rakentamisen aikana. Rakennustyön valvojan keskeisenä tehtävänä on yhteistoiminnassa muiden osapuolten kanssa valvoa, että rakentaminen toteutetaan sitä koskevien sopimusten, lakien, asetusten, määräysten ja viranomaisohjeiden mukaisesti sekä hyvää rakennustapaa noudattaen.

 

Hoidamme valvontatyön siten, että koko valvontaprosessi on mahdollisimman läpinäkyvä asiakkaillemme. Kun haluat hyvää ja selkeää palvelua, käänny yrityksemme ammattilaisten puoleen!

Pyydä lisätietoja

Rakennusvalvontaa pätevöitetyltä ammattilaiselta

Rakennusvalvonta edellyttää riittävää koulutusta, työkokemusta ja niiden perusteella myönnettyä muodollista pätevyyttä. Osaamisen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi valvojat myös kouluttautuvat jatkuvasti. Yrityksemme henkilökunnalta löytyy vastaavan työnjohtajan pätevyys sekä esimerkiksi asuntokaupan kuntotarkastajan ja energiatodistuksen laatijan pätevyys. Monipuolisen ja pitkän kokemuksemme ansiosta saat meiltä laadukasta ja sinun etusi ymmärtävää palvelua.

Kysy lisää!

Pyydä tarjous jo tänään!

Soita ja kysy lisää rakennusvalvonnasta ja sen tarpeesta juuri sinun kohteessasi – vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Vastaava työnjohtajamme on tarvittaessa apunasi.

 

Yrityksemme suorittaa myös esimerkiksi lämpökuvauksia ja kosteusmittauksia, joten voimme tarjota sinulle tarvittaessa kaikki alan palvelut samalla kertaa. Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy:n henkilöstöllä on myös energiatodistuksen laatijalta vaadittava pätevyys.

Katso yhteystietomme