Kuntotarkastus Jyväskylä, Laukaa ja Muurame sekä koko Keski-Suomi

Kuntotarkastuksen eli kuntokartoituksen teettäminen tuo asunnon myyntitilanteeseen varmuutta ja turvaa niin myyjän kuin ostajankin kannalta. Lisäksi kuntotarkastuksen avulla voidaan osaltaan ehkäistä myöhemmin mahdollisesti esiin tulevat ikävät yllätykset. Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy suorittaa kuntokartoituksia Keski-Suomessa, mm. Jyväskylässä, Äänekoskella, Muuramessa, Konnevedellä ja Laukaalla.

Puolueettomat kuntotarkastukset vuosien kokemuksella

Kuntotarkastus selvittää asunnon tai kiinteistön rakenteiden kunnon puolueettomasti. Kuntokartoituksen avulla selviävät myös kiinteistön mahdolliset korjaustarpeet ja ongelmat sekä erilaiset piilevät riskitekijät. Kuntotarkastuksia tehdään yleisimmin kaupanteon yhteydessä, mutta myös kiinteistönsä korjausta suunnitteleville se on erinomainen apuväline.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita ja kysy lisää kuntokartoituksista. Yrityksemme suorittaa mm. lämpökuvauksia ja kosteusmittauksia, joten voimme tarjota asiakkaillemme tarvittaessa kaikki alan palvelut samalla kertaa.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy
Alasentie 26
41180 VEHNIÄ

Y-tunnus: 1588087-2
Puh: 0400-546559

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha